Binnenkijken

Open Dag | Liberal Arts Tussenjaar | 24 augustus 2019

Open Dag Liberal Arts Tussenjaar
Weet je niet wat je wilt gaan studeren? Vind je juist heel veel dingen interessant en kun je geen keuze maken? Ben je uitgeloot of met een studie gestopt? Of ga je het komende studiejaar in een aantal vakken eindexamen doen (VAVO/Staatsexamen) en zoek je daarnaast een inspirerende invulling van je jaar? Kom dan naar de Open Dag van het Liberal Arts Tussenjaar (het Tussenjaar start op 9 september 2019).

In het Liberal Arts Tussenjaar ontwikkel je persoonlijk leiderschap en ontmoet je andere dwarslopers; jongeren die verantwoordelijkheid nemen voor zichzelf en de wereld. Je wordt geïnspireerd door topdocenten, maakt vrienden voor het leven, gaat op reis en wordt gecoacht om tot een weloverwogen studiekeuze te komen.

De Open Dag is jouw kans om te ervaren of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor je is. Je leert onze docenten en coaches kennen, volgt Labs (onderzoeksvakken) en Ateliers (kunstvakken), proeft de sfeer van onze villa en je kunt oud-studentenhet hemd van het lijf vragen. Je ouders/verzorgers zijn natuurlijk ook van harte welkom!

(o.v.b.)

13:00 – 13:30  Ontvangst met koffie en thee
13:30 – 14:00  Opening
14:00 – 14:45 Lab Filosofie & Film, Atelier Dans of Workshop Biografiek
15:00 – 15:45 Workshop Studiekeuze, Atelier Creatief Schrijven of Lab Filosofie & Film
15.45 – 16.15 Stel ons al jouw vragen
16.15 – 16.30 Afsluiting

Let op: de Open Dag is kosteloos te bezoeken, schrijf je wel even in via dit formulier.

Heb je na deze dag interesse, maar toch nog wat vragen? Of kun je er niet bij zijn op 24 augustus maar wil je wel graag een volgende stap zetten om te kijken of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op.

Interview

Evi startte een crowdfundingsactie en maakte zo haar droomjaar op de Vrije Hogeschool waar

Testimonials

Vijf ouders van (oud)studenten over het Liberal Arts Tussenjaar