fbpx
Nieuws

500 bomen voor het Talking Trees bos op weg naar het Rebellen en Dwarslopers Festival

Kunstenaar Bert Barten sloot vorig jaar het Dwarslopers Festival af met zijn Talking Trees. Dit jaar verwelkomen we hem weer en geeft hij een college op het festival, kun je hem het hemd van het lijf vragen en geeft hij een Talking Trees demonstratie.

Talking Trees

Bomen produceren trillingen die wij niet horen maar die er wel zijn. Door deze hoorbaar en zichtbaar te maken met sensoren, geeft Bert Barten de natuur een stem. Het resultaat is een verbluffende muzikale en audiovisuele communicatie tussen mens en natuur.

500 bomen voor het Talking Trees bos

Bert Barten is een echte Dwarsloper. Milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen spelen een belangrijke rol in zijn werk en leven. Wat de wereld nodig heeft zijn mensen die niet alleen dwarsdenken, maar dwarslopen; mensen die doen! Barten gaat verschillende Talking Trees bossen realiseren en 5 miljoen bomen planten. Help jij mee met de eerste 500 richting het Dwarslopers Festival?

Deel deze pagina: