fbpx
Binnenkijken

Online Atelier: Fotografie

Dwarslopers van het Liberal Arts Tussenjaar volgen inmiddels al bijna twee maanden hun programma online. We geven je graag een kijkje achter de schermen. In het afgelopen blok stond ondernemerschap – ‘Be Innovative’ -centraal en volgden studenten elke week een ander Atelier van vier dagdelen: Fotografie met Han Ernest, Schrijven met Lasse van Strien en Land Art met Jurrian van den Haak.

Op de foto zie je het prachtige zelfportret dat Miro maakte tijdens het Atelier Fotografie. Na onderzoek gedaan te hebben naar de historie van het zelfportret en het bedenken van een concept voor het eigen portret, is dit het resultaat. De zelfportretten worden onder andere gepubliceerd in het Jaarboek.

Kernwoorden die aan de basis van Miro’s concept stonden zijn ‘vurig’, ‘milieubewust’, ‘creatief’, ‘scherpzinnig’ en ‘open maar mysterieus’. Miro over de foto: “Ik wil mezelf als een krijger afbeelden. De opmerking dat ik als een vechter overkom heb ik meerdere keren gehoord en ervaar ik als een groot compliment. In mijn foto wil ik die ruwe kant van mezelf ten tonele stellen”.

Deel deze pagina: