fbpx
Verhalen

HOT-alumna Dora maakte afstudeerwerk over de verhouding van de mens tot de natuur

Dora Bouman volgde in 2017 het Heroriëntatietrimester aan de Vrije Hogeschool. Na het trimester hervatte zij haar opleiding aan Academie Minerva in Groningen, waaraan ze onlangs afstudeerde. In haar afstudeerwerk onderzoekt zij de verhouding van de mens tot de natuur, de liefde voor het boerenleven, het omgaan met de klimaatcrisis en de zoektocht naar een plek om te wortelen. 

Voor haar afstuderen maakte ze een film en een fotoserie over haar vriendin Anne die op een boerderij in Noorwegen werkt, had ze een briefwisseling met haar vader om de stem van de oudere generatie te horen, schilderde ze stillevens en schreef ze een paper.

Wil je zien en lezen wat Dora heeft gemaakt? Dat kan hier.

Meer informatie over het Heroriëntatietrimester vind je hier.

© Beeld: Dora Bouman

Deel deze pagina: