LAT -> bachelor Cross Over Creativity (HKU)

De bachelor Cross Over Creativity (BCC) is een opleiding van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU). HKU kent diverse opleidingen, waarbij kunst, creativiteit en media centraal staan. HKU leidt studenten op tot het werken in de creatieve en innovatieve industrie. Bij de BCC leren studenten hoe zij ontwerpen, maakprocessen en creatieve technologie in kunnen zetten om in samenwerking met anderen veranderingen en innovaties teweeg te brengen.

Het Liberal Arts Tussenjaar (LAT) bereidt studenten die interesse hebben in ontwerpen, kunst, creatieve technologie en innovatie voor op hun toelating en audities.

Vanaf heden is het mogelijk om na het LAT, wanneer je aan de instroomeisen voldoet, te starten met de bachelor Cross Over Creativity (BCC) aan de HKU. Dit betekent dat studenten aan het einde van het LAT voldoen aan de toelatingseisen tot de bachelor BCC.

Lees verder op deze pagina.

LAT -> bachelor Cross Over Creativity (HKU)

Examen gemist? | Artikel in Vrije Opvoedkunst

Binnenkijken

Vrije Hogeschool Talks Zuma over atelier creatief schrijven