#wijwillennaarschool

Op de NOS komt het volgende nieuwsbericht naar voren:

‘Het nieuwe schooljaar is amper een maand bezig, maar studenten zien de online lessen nu al niet meer zitten. Daarom demonstreren studenten vanmiddag onder de leus ‘Wij willen naar school’ in Amsterdam en online met #wijwillennaarschool.

Hbo-student Bestuurskunde Charifa Soulami (23) gaat vanwege de coronamaatregelen niet demonstreren, maar staat wel achter de boodschap. Ze vindt dat de kwaliteit van haar lessen achteruitgaat. “Als je docent zijn of haar scherm deelt voor een presentatie ziet die het bijvoorbeeld niet zo gauw als iemand z’n hand opsteekt. Dan denk je: laat maar. De drempel om verdiepende vragen te stellen is ontzettend hoog.” ‘

Valt je studiekeuze toch tegen? Of twijfel je of het de juiste weg is voor nu? Er zijn nog enkele plekken vrij in het Liberal Arts Tussenjaar, instromen kan nog tot de herfstvakantie! Neem gerust contact met ons op.

Lees hier de rest van het nieuwsbericht.