fbpx
Binnenkijken

Vrije Hogeschool in Villa Beek en Royen

Masterclass Levenskunst Vrije Hogeschool

De Vrije Hogeschool is gevestigd in de prachtige Beek en Royen villa aan de 2e Dorpsstraat in Zeist.

Beek en Royen, de naam van het laat 18e eeuwse landhuis is afkomstig van de namen van de oprichters, het echtpaar Hendrik Verbeek en Clara Justine van Royen. Hendrik was in der tijd burgemeester van Utrecht. De villa ligt direct aan de straat en kijkt uit op het huidige park van ‘Hoog Beek en Royen.’ Het gebouw heeft een prachtige lichtinval op zolder, waar veel kunstvakken worden gegeven. Een eerste verdieping met docentenkamer, bibliotheek en lokalen en een tuinkamer met grote ruimte op de begane grond.

Bij je kennismakingsgesprek op school leiden we je graag rond.

Bekijk hier de foto’s om een impressie te krijgen van het gebouw.

Lees hier een van de 50 oud studenten die je voorgingen op de Vrije Hogeschool.

Deel deze pagina: