fbpx
Liberal Arts Tussenjaar

NIEUW! VH Mentor Programma

Lijkt het jou leuk om onze studenten te ondersteunen bij hun studieloopbaan?

Wil jij iets terugdoen voor de VH gemeenschap? Wil jij het verschil maken voor een nieuwe generatie VH studenten? Meld je dan nu aan als mentor voor het VH Mentor Programma! 

Als persoonlijke VH Mentor help je actief het talent van een nieuw generatie Vrije Hogeschool studenten tot bloei te brengen. Ieder metrotraject is uniek. Dit heeft te maken met het vraagstuk van jouw student. Dit bepaalt de reis die je samen gaat maken. 

Voor het VH Mentor Programma kun je je op persoonlijke titel aanmelden. Je bent HBO/WO opgeleid, en je beschikt over een netwerk dat je open wilt stellen voor VH studenten. Als mentor ben je rolmodel en inspirator voor een VH student die gaat studeren en een heleboel vragen heeft.

Als mentor kan je zelf beslissen welke student(en) je gaat begeleiden; koppels worden niet alleen gevormd op basis van het vakgebied waarin je de student kan ondersteunen, maar ook op persoonlijke connectie. Mail dan naar mentorprogramma@vrijehogeschool.nl

Wanneer er een match is ontstaan met een student, zullen jullie samen bij het eerste gesprek besluiten of jullie het metrotraject willen aangaan. 

  • Je bent minstens een jaar beschikbaar als mentor. 
  • Je mag zelf bepalen hoeveel studenten je wilt begeleiden. 
  • Je maakt samen met je student doelstellingen en afspraken.
  • Je bent aanwezig bij de Mentor Trainingen die wij elk jaar organiseren. 
  • Je vind het leuk om anderen te helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling. 

Wil je meer weten of je aanmelden als mentor? Mail dan naar mentorprogramma@vrijehogeschool.nl

Deel deze pagina: