fbpx
Nieuws

Liberal Arts Tussenjaar in het AD!

in het AD

Onze rector Gerrie Strik schreef een artikel over het Tussenjaar, dat afgelopen zaterdag 2 april in het AD verscheen.

Als je met vragen zit over je toekomst, met vragen over jezelf en misschien ook met vragen over je verleden, is het belangrijk daar op tijd bij stil te staan. Neem een tussenjaar! Zomaar doorgaan verdiept waarschijnlijk dat waar je al in vast zit: je routines, je vluchtroutes en de gewoontes waar je niet zo blij van wordt. Stilstaan bij jezelf, tijdens een gedegen tussenjaar, is boeiend, maar ook heel hard werken. Dingen onder ogen zien en dingen veranderen, voordat je verkeerde keuzes maakt… het vereist inzicht en moed. Een tussenjaar nemen is dan ook geen overbodige luxe.” 

Hier lees je het gehele artikel online in het AD! Laat ons weten wat je er van vond.

En wil je meer weten over het Liberal Arts Tussenjaar? Je leest er hier alles over.

Deel deze pagina: