Vrije Hogeschool, 2e Dorpsstraat 56, 3701 AB, Zeist

Liberal Arts Tussenjaar
Hoe zoek je uit of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor je is? Kom naar de Meeloopdag en ervaar hoe het is om dwarslopers bij de Vrije Hogeschool te zijn!

Het Liberal Arts Tussenjaar is er voor jongeren die niet precies weten wat ze willen gaan studeren of juist veel dingen interessant vinden.

We geven je de kans een jaar optimaal te benutten, geïnspireerd te worden door topdocenten, vrienden voor het leven te maken, te reizen én gecoacht te worden om tot een weloverwogen studiekeuze te komen.

Meeloopdag
Tijdens de meeloopdag kun je ervaren hoe het is om student te zijn aan de Vrije Hogeschool. Je ontmoet studenten, docenten, volgt een Lab (onderzoeksvak) en kunt alle vragen stellen die je hebt.

Het programma (o.v.b.) is:
9.15 uur      Inloop met koffie & thee
9.30 uur     Atelier (je kiest een van de Ateliers).
12.30 uur   Algemene informatie over het Tussenjaar
13.00 uur   Maak kennis met huidige studenten van het Tussenjaar en lunch (neem je eigen lunchpakket mee)
13.30 uur    Atelier (je kunt een ander Atelier kiezen dan dat je in de ochtend hebt gevolgd)
16.00 uur Afsluiting

Je bent ook van harte welkom om om 12.30 uur te starten als je een halve dag mee wilt lopen!

Heb je vervolgens interesse, maar nog wat vragen? Of prikkelt het je, maar ben je er nog niet zeker van of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Wij zijn  Dwarslopers

Foto: Sander Heezen