Gerrie Strik

Imre Ploeg

Docent Muziek & Kunst
vrije hogeschool cultureel medewerker maria

Maria Kempers

Medewerker Onderwijsbureau

Start:
Einde:

2e dorpsstraat 56, Zeist

Infoavond Liberal Arts Tussenjaar

Weet je niet wat je wilt gaan studeren? Of vind je juist heel veel dingen interessant en kun je geen keuze maken? Doe je dit jaar eindexamen en overweeg je een tussenjaar? Wil je dat jaar optimaal benutten, geïnspireerd worden door topdocenten, vrienden voor het leven maken, reizen én gecoacht worden om tot een weloverwogen studiekeuze te komen. Dan is het Liberal Arts Tussenjaar wellicht iets voor jou! De infoavond, meeloopdag of een open dag is dan dé gelegenheid om dat eens te onderzoeken.

Heroriëntatietrimester

Wat wil jij nou echt met je toekomst? Welke plek in de wereld wil je innemen? Hoe kom je uit de twijfel, zodat je werkelijk ergens voor kunt gaan? Hier is tijd voor nodig. Maar zomaar wat reizen of werken gaat je waarschijnlijk niet helpen. Een stimulerende omgeving is belangrijk, met studenten die dezelfde vragen hebben als jij. Een plek om actief te werken aan jezelf, met een opbouwend, stimulerend programma.

In een actief programma van drie maanden confronteert de Vrije Hogeschool je met je talenten, je verlangens, je intuïtie en jouw eigen manier van denken en doen. Wat is jouw eigen mening, je vermogen, je onvermogen, je interessegebied? En wat zegt dat over je toekomst?

Als je wilt weten of het Tussenjaar of het Heroriëntatietrimester iets voor jou is, dan is de informatie avond, open dag, of meeloopdag dé gelegenheid om dat te onderzoeken!

Tijdens de infoavond vertellen docenten en studenten over de verschillende programma onderdelen en delen zij ervaringen om je een sfeerbeeld te geven.  De planning is ongeveer als volgt:

Inloop (koffie en thee)

Welkomstwoord + introductie

Vragenronde voor ouders & studenten

Einde

Heb je vervolgens interesse? Of prikkelt het je, maar ben je er nog niet zeker van of het Liberal Arts Tussenjaar of Heroriëntatietrimester iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Als je een andere vooropleiding hebt, of je hebt je vooropleiding niet afgemaakt, dan bekijken we in een oriënterend gesprek of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor jou is.