Etrona van der Heijden

Start:
Einde:

2e Dorpsstraat 56 Zeist

Liberal Arts Tussenjaar (LAT)

Weet je niet wat je wilt gaan studeren? Of vind je juist heel veel dingen interessant en kun je geen keuze maken? Doe je dit jaar eindexamen en overweeg je een tussenjaar? Wil je dat jaar optimaal benutten, geïnspireerd worden door topdocenten, vrienden voor het leven maken, reizen én gecoacht worden om tot een weloverwogen studiekeuze te komen. Dan is het Liberal Arts Tussenjaar wellicht iets voor jou! De infoavond, meeloopdag of een open dag is dan dé gelegenheid om dat eens te onderzoeken.

Infoavond LAT

Tijdens de infoavond vertellen docenten en studenten over de verschillende programma onderdelen en delen zij ervaringen om je een sfeerbeeld te geven.  De planning is ongeveer als volgt:

19:00 Inloop (koffie en thee)
19:30 Welkomstwoord + introductie
20:15 Vragenronde voor ouders & studenten
21:00 Einde informatieavond

Tijdens de inloop is er mogelijkheid om alvast een praatje te maken met de docenten en studenten. Daarna volgt een welkomstwoord en een algemene introductie over het jaarprogramma. Ook wordt er uitleg gegeven over de opbouw van de diverse periodes. Vervolgens is er een vragenronde voor de ouders en de studenten. Tot slot is er mogelijkheid om nog even na te praten, de laatste vragen te stellen én eventueel direct een kennismakingsgesprek in te plannen.

Heb je vervolgens interesse, maar nog wat vragen? Of prikkelt het je, maar ben je er nog niet zeker van of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.
Als je een andere vooropleiding hebt, of je hebt je vooropleiding niet hebt afgemaakt, dan bekijken we in een oriënterend gesprek of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor jou is.

Heroriëntatietrimester

Let op: Deze infoavond is specifiek voor informatie over het Liberal Arts Tussenjaar. De infoavond is niet voor informatie over het Heroriëntatietrimester (HOT). Ben je geïnteresseerd in het HOT? Vraag dan hier een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

De eerstvolgende HOT start op 28 februari. Er zijn nog een paar plekken vrij!