Etrona van der Heijden

Einde:

2e dorpsstraat 56, Zeist

Infoavond Liberal Arts Tussenjaar

Weet je niet wat je wilt gaan studeren? Of vind je juist heel veel dingen interessant en kun je geen keuze maken? Doe je dit jaar eindexamen en overweeg je een tussenjaar? Wil je dat jaar optimaal benutten, geïnspireerd worden door topdocenten, vrienden voor het leven maken, reizen én gecoacht worden om tot een weloverwogen studiekeuze te komen. Dan is het Liberal Arts Tussenjaar wellicht iets voor jou! De infoavond, meeloopdag of een open dag is dan dé gelegenheid om dat eens te onderzoeken.

Tijdens de infoavond vertellen docenten en studenten over de verschillende programma onderdelen en delen zij ervaringen om je een sfeerbeeld te geven.  De planning is ongeveer als volgt:

Inloop (koffie en thee)

Welkomstwoord + introductie

Vragenronde voor ouders & studenten

Einde

Heb je vervolgens interesse? Of prikkelt het je, maar ben je er nog niet zeker van of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Als je een andere vooropleiding hebt, of je hebt je vooropleiding niet afgemaakt, dan bekijken we in een oriënterend gesprek of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor jou is.