Liberal Arts Tussenjaar | Informatieavond
2e dorpsstraat 56, Zeist

Informatieavond | Liberal Arts Tussenjaar | 19 januari

Weet je niet wat je wilt gaan studeren? Of vind je juist heel veel dingen interessant en kun je geen keuze maken? Ben je uitgeloot of met een studie gestopt?  Heb je twijfels over de invulling van je Tussenjaar? Meld je aan voor de  Liberal Arts Tussenjaar informatieavond op woensdag 19 januari.

In het Liberal Arts Tussenjaar ontwikkel je persoonlijk leiderschap en ontmoet je andere dwarslopers; jongeren die verantwoordelijkheid nemen voor zichzelf en de wereld. Je wordt geïnspireerd door topdocenten, maakt vrienden voor het leven, gaat op reis en wordt gecoacht om tot een weloverwogen studiekeuze te komen. De Informatieavond is jouw kans om te ervaren of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor je is. Je leert onze docenten en coaches kennen, proeft de sfeer van onze villa en je kunt oud-studenten het hemd van het lijf vragen.

LET OP: vanwege de coronamaatregelen is het belangrijk dat je je voor deze avond aanmeldt via het onderstaande formulier.

Wil je alvast zien welke dwarslopers je voor gingen! Bekijk dan hier de verhalen van studenten die je voor gingen.

Programma (o.v.b.)

19.00 – 19.30 uur  – Ontvangst
19.30 – 20.15 uur  – We nemen je mee in het programma van het Tussenjaar
20.15 – 20.45 uur – Studiekiezers gaan in gesprek met (oud)studenten en ouders kunnen hun vragen stellen.
20.45 – 21.00 uur – Afsluiting

• Wanneer je je aanmeldt, houden wij je per e-mail op de hoogte van eventuele wijzigingen als gevolg van aangescherpte of versoepelde corona-maatregelen.
  • Wij zorgen ervoor dat we te allen tijde de gepaste afstand van elkaar kunnen houden, je veilig van het toilet gebruik kunt maken en je handen steeds kunt desinfecteren.
  • Je kunt alleen naar de Infoavond komen als je geen klachten hebt en veilig naar Zeist kunt komen.
  • Wil je wel kennismaken maar kun je niet op deze datum? Kijk dan in de agenda voor de andere mogelijkheden. Ook kun je altijd een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek in combinatie met een rondleiding.
  • In de week voorafgaand aan de Informatieavond sturen we je alle informatie toe over deze avond per mail!
Liberal Arts Tussenjaar | Informatieavond
19 januari 2022

Informatieavond | Liberal Arts Tussenjaar | 19 januari

24 januari 2022