vrije Hogeschool, 2e Dorpsstraat 56, 3701 AB, Zeist

Gestopt met je studie? Twijfels over je (loop)baan? Wat nu? Het Heroriëntatietrimester biedt je een pas op de plaats, veel inzicht in jezelf, houvast en een nieuwe koers! En ook nog een leuke, inspirerende tijd, in een kleine groep met mensen die net als jij investeren in hun toekomst.

Het Heroriëntatietrimester start op 2 maart 2022. Tijdens de informatieavond op 16 december aanstaande kun je onderzoeken of het fulltime programma van twee en een halve maand vol inspirerende tools, trainingen, life coaching en een reis iets voor je is.

Tijdens de infosessie vertellen docenten en oud-studenten over de verschillende programma onderdelen en delen zij ervaringen om je een sfeerbeeld te geven.

19.30     Inloop
19.35     Welkomstwoord en introductie
19.45     Inleiding programma Heroriëntatietrimster
20.00    Ruimte voor vragen
20.30    Afsluiting

• Deelname aan deze informatieavond is gratis
  • Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier.

Covid 19 Regels

Lees onderstaande regels goed door, zo maken we er samen een fijne en veilige avond van.

I.v.m Covid – 19 kunnen afspraken op de Vrije Hogeschool enkel plaatsvinden onder de volgende voorwaarden:

• Je hebt geen last van: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging, koorts, benauwdheid of diarree.
  • Jouw huishouden is vrij van bovenstaande klachten.
  • Je bent de 48 uur voorafgaand aan de afspraak niet in contact geweest met iemand die positief getest is.

Daarnaast vragen we je om bij je bezoek:

• Een mondkapje te dragen in de gangen van het gebouw.
  • Via de voordeur binnen te komen.
  • Altijd 1.5 meter afstand te houden van anderen (behalve van iemand die met je meekomt en tot je huishouden behoort).
  • Te hoesten en niezen in de binnenkant van je elleboog.
  • Papieren zakdoekjes te gebruiken en die na gebruik weg te gooien in de prullenbak.
  • Je handen bij aankomst te desinfecteren met de gel die voor je klaarstaat.
  • Je gezicht niet aan te raken met je handen.

09 december 2021

Proefstuderen Liberal Arts Tussenjaar | 9 december