Vrije Hogeschool, 2e Dorpsstraat 56, 3701 AB, Zeist

Gestopt met je studie? Twijfels over je (loop)baan? Wat nu? Het Heroriëntatietrimester biedt je een pas op de plaats, veel inzicht in jezelf, houvast en een nieuwe koers! En ook nog een leuke, inspirerende tijd, in een kleine groep met mensen die net als jij investeren in hun toekomst.

Het Heroriëntatietrimester start op 27 oktober maart 2021. Tijdens de informatieavond op 23 september kun je onderzoeken of het fulltime programma van twee en een halve maand vol inspirerende tools, trainingen, life coaching en een reis iets voor je is.

Tijdens de infosessie vertellen docenten en oud-studenten over de verschillende programma onderdelen en delen zij ervaringen om je een sfeerbeeld te geven.

19.30     Inloop
19.35     Welkomstwoord en introductie
19.45     Inleiding programma Heroriëntatietrimster
20.00    Ruimte voor vragen
20.30    Afsluiting

• Deelname aan deze informatieavond is gratis
  • Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier.

Liberal Arts Tussenjaar studiekeuze kunstvoorstelling Breekjaar Gap Year Reizen Buitenland Vrije Hogeschool Zeist Utrecht
21 augustus 2021

Open dag | Tussenjaar | 21 augustus