Zoom (online)

Gestopt met je studie? Twijfels over je (loop)baan? Wat nu? Het Heroriëntatietrimester biedt je een pas op de plaats, veel inzicht in jezelf, houvast en een nieuwe koers! En ook nog een leuke, inspirerende tijd, in een kleine groep met mensen die net als jij investeren in hun toekomst.

Het Heroriëntatietrimester gaat in oktober 2020 weer van start. Tijdens deze informatieavond op dinsdag 26 mei kun je onderzoeken of het fulltime programma van drie maanden, vol inspirerende tools, trainingen, life coaching en een reis iets voor je is. Je maakt kennis met docenten, (oud) studenten en kunt de unieke sfeer van de Vrije Hogeschool proeven.

Programma (o.v.b.)
19.15 – 19.30 uur        digitale inloop, we nemen de Zoom knoppen even door en testen beeld en geluid
19.30 – 19.40 uur       introductie Vrije Hogeschool
19.40 – 20.10 uur       overzicht programma Heroriëntatietrimester, informatie over de werkwijze, de reis en ervaringen van (oud)studenten: met Sebastian Verstegen (coach) en Jelle (oud)student.
20.10 – 20.30 uur       ruimte voor vragen en afsluiting

Door de coronamaatregelen, vindt deze sessie online plaats. Meld je ruim van tevoren aan om op tijd de log-in gegevens voor de Zoom sessie in je mailbox te ontvangen.

Wij zijn dwarslopers.