Vrije Hogeschool, Zeist

Gestopt met je studie? Twijfels over je (loop)baan? Wat nu? Het Heroriëntatietrimester biedt je een pas op de plaats, veel inzicht in jezelf, houvast en een nieuwe koers! En ook nog een leuke, inspirerende tijd, in een kleine groep met mensen die net als jij investeren in hun toekomst.

Het Heroriëntatietrimester gaat op 2 maart 2020 weer van start. Tijdens de informatieavond op 5 februari kun je onderzoeken of het fulltime programma van drie maanden, vol inspirerende tools, trainingen, life coaching en een reis iets voor je is. Je maakt kennis met docenten, (oud) studenten en kunt de unieke sfeer van de Vrije Hogeschool proeven.

Programma (o.v.b.)
19.15 – 19.30 uur        inloop met koffie en thee
19.30 – 19.45 uur       introductie Vrije Hogeschool
19.45 – 20.15 uur       overzicht programma Heroriëntatietrimester, informatie over de werkwijze, reis en                 ervaringen van (oud)studenten.
20.15 – 20.30 uur       ruimte voor vragen
20.30 – 21.00 uur      rondleiding en afsluiting