fbpx
Sprekers
Adres
Vrije Hogeschool, Zeist

Ken je het gevoel dat je altijd druk bent? Dat je hoofd al even bezet is als je agenda en je ergens bent kwijtgeraakt wanneer en waarom je hiervoor koos?  Voel je dat de stress niet gezond meer is maar kun je het toch niet stoppen? Of ben je eigenlijk al stilgevallen? Zit je vast?

Zoek je verrijking naast je werk, hobby’s en sociale leven? Wens je een verandering in je loopbaan en wil je die wens onderzoeken? Of misschien is er juist sprake van verandering in je leven en zoek je naar gronding zodat je de volgende stap kunt zetten.

Met Liberal Arts Life Coaching zet je een stap terug om te onderzoeken waarom je doet wat je doet. Met een intensief programma van 15 weken creëer je rust in je leven en een sense of purpose.

Vanavond maak je kennis met docenten, kun je de sfeer van de Vrije Hogeschool proeven, vertellen we je alles over het programma en kun je alle vragen stellen die je hebt.

Programma (o.v.b.)
19.15 uur  –  Ontvangst met koffie & thee

19.30 uur  –   Presentatie Liberal Arts Life Coaching programma en docenten
20.15 uur  –   Ruimte voor vragen en rondleiding Vrije Hogeschool               
21.00 uur  –   Afsluiting 

De avond is vanzelfsprekend kosteloos toegankelijk na aanmelding via onderstaand formulier.

Klik hier om je route naar de Vrije Hogeschool te plannen.

Wil je meer weten maar kun je er op 4 februari niet bij zijn? Neem dan even contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op een moment dat je goed uitkomt.

 

Deel deze pagina:
Meld je aan