Vrije Hogeschool, 2e Dorpsstraat 56, 3701 AB, Zeist

Weet je niet wat je wilt gaan studeren? Of vind je juist heel veel dingen interessant en kun je geen keuze maken? Ben je uitgeloot of met een studie gestopt? Kom dan naar de Infoavond van het Liberal Arts Tussenjaar.

In het Liberal Arts Tussenjaar ontwikkel je persoonlijk leiderschap en ontmoet je andere dwarslopers; jongeren die verantwoordelijkheid nemen voor zichzelf en de wereld. Je wordt geïnspireerd door topdocenten, maakt vrienden voor het leven, gaat op reis en wordt gecoacht om tot een weloverwogen studiekeuze te komen. De Infoavond is jouw kans om te ervaren of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor je is. Je leert onze docenten en coaches kennen, proeft de sfeer van onze villa en je kunt oud-studenten het hemd van het lijf vragen.

LET OP: vanwege de coronamaatregelen is het belangrijk dat je je voor deze avond aanmeldt via het onderstaande formulier.

Programma (o.v.b.)

19.00 – 19.30 uur  – Ontvangst
19.30 – 20.15 uur  – We nemen je mee in het programma van het Tussenjaar
20.15 – 20.45 uur – Studiekiezers gaan in gesprek met (oud)studenten en ouders kunnen hun vragen stellen aan opleidingscoördinator Etrona van der Heijden.
20.45 – 21.00 uur – Afsluiting

• Wanneer je je aanmeldt, houden wij je per e-mail op de hoogte van eventuele wijzigingen als gevolg van aangescherpte of versoepelde corona-maatregelen.
  • Wij zorgen ervoor dat we te allen tijde de gepaste afstand van elkaar kunnen houden, je veilig van het toilet gebruik kunt maken en je handen steeds kunt desinfecteren.
  • Je kunt alleen naar de Infoavond komen als je geen klachten hebt en veilig naar Zeist kunt komen.
  • Wil je wel kennismaken maar kun je niet op deze datum? Kijk dan in de agenda voor de andere mogelijkheden. Ook kun je altijd een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek in combinatie met een rondleiding.
24 juni 2021

Informatieavond | Masterclass Levenskunst | 24 juni