Liberal Arts Tussenjaar
Vrije Hogeschool, 2e Dorpsstraat 56, 3701 AB, Zeist

Informatieavond | Liberal Arts Tussenjaar | 15 juni

Net je examens achter de rug? Weet je nog niet wat je wilt gaan studeren? Of vind je juist heel veel dingen interessant en kun je geen keuze maken? Ben je uitgeloot of met een studie gestopt? Heb je twijfels over de invulling van je Tussenjaar? Meld je aan voor de  Liberal Arts Tussenjaar informatieavond op 15 juni 2022.

In het Liberal Arts Tussenjaar ontwikkel je persoonlijk leiderschap en ontmoet je andere dwarslopers; jongeren die verantwoordelijkheid nemen voor zichzelf en de wereld. Je wordt geïnspireerd door topdocenten, maakt vrienden voor het leven, gaat op reis en wordt gecoacht om tot een weloverwogen studiekeuze te komen. De Informatieavond is jouw kans om te ervaren of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor je is. Je leert onze docenten en coaches kennen, proeft de sfeer van onze villa en je kunt oud-studenten het hemd van het lijf vragen.

Wil je alvast zien welke dwarslopers je voor gingen! Bekijk dan hier de verhalen van studenten die je voor gingen.

19.00 – 19.30 uur  – Ontvangst
19.30 – 20.15 uur  – We nemen je mee in het programma van het Tussenjaar
20.15 – 20.45 uur – Studiekiezers gaan in gesprek met (oud)studenten en ouders kunnen hun vragen stellen.
20.45 – 21.00 uur – Afsluiting

Liberal Arts Tussenjaar | Informatieavond