Informatieavond liberal Arts Tussenjaar
Vrije Hogeschool, 2e dorpsstraat Zeist

Informatieavond | Liberal Arts Tussenjaar | 17 januari

Ben je met een studie gestart en eigenlijk meteen weer gestopt?  Je dacht dat deze studie echt bij je zou passen? Of ben je uitgeloot? Heb je twijfels over de invulling van je Tussenjaar? Meld je aan voor de  Liberal Arts Tussenjaar informatieavond op dinsdag 17 januari 2023. START met Jouw Liberal Arts Half jaar 3 februari 2023 of onderzoek het Liberal Arts Tussenjaar programma voor 2023 / 2024

Persoonlijk Leiderschap

In het Liberal Arts Tussenjaar ontwikkel je persoonlijk leiderschap en ontmoet je andere dwarslopers; jongeren die verantwoordelijkheid nemen voor zichzelf en de wereld. Je wordt geïnspireerd door topdocenten, maakt vrienden voor het leven, gaat op reis en wordt gecoacht om tot een weloverwogen studiekeuze te komen. De Informatieavond is jouw kans om te ervaren of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor je is. Je leert onze docenten en coaches kennen, proeft de sfeer van onze villa en je kunt oud-studenten het hemd van het lijf vragen.

Wil je alvast zien welke dwarslopers je voor gingen! Bekijk dan hier de verhalen van studenten die je voor gingen.

19.00 – 19.30 uur  – Ontvangst
19.30 – 20.15 uur  – We nemen je mee in het programma van het Tussenjaar
20.15 – 20.45 uur – Studiekiezers gaan in gesprek met (oud)studenten en ouders kunnen hun vragen stellen.
20.45 – 21.00 uur – Afsluiting

Liberal Arts Tussenjaar