fbpx
Sprekers
Adres
Online
In verband met de Corona maatregelen, vindt deze informatieavond plaats via Zoom. Meld je aan via het formulier onderaan deze pagina en we sturen je alle informatie toe om deze infosessie op afstand bij te wonen.


Liberal Arts Tussenjaar (LAT)

Weet je niet wat je wilt gaan studeren? Of vind je juist heel veel dingen interessant en kun je geen keuze maken? Zoek je een invulling voor jouw Tussenjaar?  Wil je dat jaar optimaal benutten, geïnspireerd worden door topdocenten, vrienden voor het leven maken, reizen én gecoacht worden om tot een weloverwogen studiekeuze te komen? Dan is het Liberal Arts Tussenjaar wellicht iets voor jou! De infoavond, meekijkdag, meedoedag of een open dag is dan dé gelegenheid om dat eens te onderzoeken.

Infoavond LAT

Tijdens de infoavond vertellen docenten en studenten over de verschillende programma onderdelen en delen zij ervaringen om je een sfeerbeeld te geven.  De planning is ongeveer als volgt:
19:20  Digitale inloop: test of je ons goed kunt zien en horen.
19:30  Welkomstwoord + introductie
19:40  Programma Liberal Arts Tussenjaar
20:00  Matching en Studiekeuze
20:15  Ruimte voor vragen
20:30  Afsluiting
Heb je vervolgens interesse, maar nog wat vragen? Of prikkelt het je, maar ben je er nog niet zeker van of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. 
Als je een andere vooropleiding hebt, of je hebt je vooropleiding niet afgemaakt, dan bekijken we in een oriënterend gesprek of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor jou is.

Wij zijn  Dwarslopers

Deel deze pagina:
Meld je aan