fbpx
Sprekers
Locatie
Adres
2e dorpsstraat 56, Zeist

Infoavond Masterclass Levenskunst voor de Derde Levensfase

Met een spectaculair gestegen gezonde levensverwachting ontstaat er een fase na je werkende leven die onnoemelijk veel mogelijkheden en ruimte biedt.
De Masterclass Levenskunst geeft handvaten om te onderzoeken hoe je deze fase vorm kunt geven. Heb jij een onderzoekende houding en bevind je je in de derde levensfase (ben je ongeveer 54-76 jaar)? Dan is deze Masterclass misschien iets voor jou. In oktober start de nieuwe Masterclass op de Vrije Hogeschool in Zeist.

Programma
19:00-19.30  Inloop met koffie en thee
19:30-20:30  Welkom en inleiding op het programma van de Masterclass
20:30-21:00  Ruimte om vragen te stellen
21:00-21.15   Afsluiting

Tijdens de inloop is er mogelijkheid om alvast een praatje te maken met de docenten. Daarna volgt een welkomstwoord en een algemene introductie over deze Masterclass. Tot slot is er mogelijkheid om nog even na te praten, de laatste vragen te stellen én eventueel direct een kennismakingsgesprek in te plannen.

Heb je vervolgens interesse, maar nog wat vragen? Of prikkelt het je, maar ben je er nog niet zeker van of de Masterclass Levenskunst voor de derde Levensfase iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Let op: deelname aan deze informatieavond is gratis, meld je wel even aan via het onderstaande formulier.

Wij zijn  Dwarslopers

Meld je aan