Online (aanmelden via bovenstaande link)

Meld je aan via het formulier onderaan deze pagina en we sturen je alle informatie toe om deze infosessie (op afstand) bij te wonen.

Liberal Arts Tussenjaar (LAT)

Weet je niet wat je wilt gaan studeren? Of vind je juist heel veel dingen interessant en kun je geen keuze maken? Zoek je een invulling voor jouw Tussenjaar?  Wil je dat jaar optimaal benutten, geïnspireerd worden door topdocenten, vrienden voor het leven maken, reizen én gecoacht worden om tot een weloverwogen studiekeuze te komen? Dan is het Liberal Arts Tussenjaar wellicht iets voor jou! Deze online infoavond op donderdag 22 juli is dé gelegenheid om dat eens te onderzoeken.

Bekijk het manifest!

Infoavond

Tijdens de infoavond vertellen docenten en studenten over de verschillende programma onderdelen en delen zij ervaringen om je een sfeerbeeld te geven. De planning is ongeveer als volgt:
19:25  (Digitale) inloop
19:30  Welkomstwoord + introductie
19:40  Programma Liberal Arts Tussenjaar
20:00  Ervaringen oud studenten
20:15  Ruimte voor vragen
20:30  Afsluiting

Heb je vervolgens interesse, maar nog wat vragen? Of prikkelt het je, maar ben je er nog niet zeker van of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een rondleiding aan.

Wij zijn dwarslopers.

Liberal Arts Tussenjaar studiekeuze kunstvoorstelling Breekjaar Gap Year Reizen Buitenland Vrije Hogeschool Zeist Utrecht
21 augustus 2021

Open dag | Tussenjaar | 21 augustus