2e Dorpsstraat 56, Zeist

Meekijkdag Liberal Arts Tussenjaar

Weet je niet wat je wilt gaan studeren? Of vind je juist heel veel dingen interessant en kun je geen keuze maken? Doe je dit jaar eindexamen en overweeg je een tussenjaar? Wil je dat jaar optimaal benutten, geïnspireerd worden door topdocenten, vrienden voor het leven maken, reizen én gecoacht worden om tot een weloverwogen studiekeuze te komen. .De meekijkdag, meedoedag, infoavond of een open dag is dan dé gelegenheid om dat eens te onderzoeken.

Het programma

Op 11 december is de eerstvolgende meekijkdag.  Je bent dan getuige van TED Talk- stijl presentaties. Onze huidige studenten presenteren op die dag een ‘persoonlijk manifest’. Een idee dat zij de moeite waard vinden om te verspreiden.

Je wordt op de Vrije Hogeschool ontvangen. Daar maak je kennis met het atelier Kleinkunst, verzorgd door één van onze docenten. Vervolgens woon je de TED Talk presentaties bij. We zullen gezamenlijk lunchen. Je hoeft hiervoor dus niets mee te nemen. Direct een mooi moment om kennis te maken met de jaarstudenten. Daarna is er voldoende ruimte om al je vragen te kunnen stellen. Handig voor als je de infoavond hebt gemist, of gewoon nog wat extra vragen hebt.

Afsluiting

Om 14.00 uur ronden we de meekijkdag af. Voor die tijd heb je de gelegenheid om al je vragen te stellen en nog even na te praten met elkaar. Als je dat zou willen is er ook ruimte om direct een vrijblijvend kennismakingsges

De planning
 09.15 – 09.30 uur Ontvangst Vrije Hogeschool, Zeist
 09.30 – 10.45 uur Workshop Kleinkunst
11.00 – 12.30  uur Bijwonen Ted Talks
12.30 – 13.30 uur Lunch en kennismaken met de jaarstudenten
13.30 – 14.00 uur Afronding en vragen beantwoorden
Heb je vervolgens interesse? Of prikkelt het je, maar ben je er nog niet zeker van of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.
Als je een andere vooropleiding hebt, of je hebt je vooropleiding niet afgemaakt, dan bekijken we in een oriënterend gesprek of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor jou is.

Aanmelden
Je kunt je direct aanmelden voor de meekijkdag door het aanmeldformulier op deze pagina in te vullen. Tot de 11e !