fbpx
Meeloopdag Liberal Arts Tussenjaar Vrije Hogeschool
Sprekers
Adres
Vrije Hogeschool Zeist

Liberal Arts Tussenjaar
Hoe zoek je uit of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor je is? Kom naar de Meeloopdag en ervaar hoe het is om student  bij de Vrije Hogeschool te zijn!

Het Liberal Arts Tussenjaar is er voor jongeren die niet precies weten wat ze willen gaan studeren of juist veel dingen interessant vinden. Het programma is voor jongeren die zichzelf beter willen leren kennen!
We geven je de kans een jaar optimaal te benutten, geïnspireerd te worden door topdocenten, vrienden voor het leven te maken, te reizen én gecoacht te worden om tot een weloverwogen studiekeuze te komen.

Meeloopdag 
Tijdens de meeloopdag kun je ervaren hoe het is om student te zijn aan de Vrije Hogeschool. Je ontmoet studenten, docenten, volgt een Atelier en kunt alle vragen stellen die je hebt.

Het programma 6 april is:
9.15 uur      Inloop met koffie & thee
9.30 uur     Atelier (je kiest een van de Ateliers).
12.30 uur   Verzorgde lunch. Je luncht samen met de Tussenjaar studenten, wij vertellen je het Liberal Arts Tussenjaar programma.
13.15 uur   We sluiten samen de meeloopdag af.

Heb je vervolgens interesse, maar nog wat vragen? Of prikkelt het je, maar ben je er nog niet zeker van of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. 

Deel deze pagina:
Meld je aan
Liberal Arts Tussenjaar
30 mei 2023

Informatieavond | Liberal Arts Tussenjaar | 30 mei

Aanmelding 1 juni Tussenjaar
01 juni 2023

Meeloopdag | Liberal Arts Tussenjaar | 1 juni

Eindpresentaties Tussenjaar
12 juni 2023

Eindpresentaties Liberal Arts Tussenjaar studenten | maandag 12 juni

Eindpresentaties Tussenjaar
13 juni 2023

Eindpresentaties Liberal Arts Tussenjaar studenten | dinsdag 13 juni