Meeloopdag Liberal Arts Tussenjaar
Vrije Hogeschool, Zeist

Meeloopdag  | Liberal Arts Tussenjaar Je komt naar de meeloopdag Liberal Arts Tussenjaar, want je hebt misschien wel net je examens achter de rug. Je weet niet wat je wilt gaan studeren? Of vind je juist heel veel dingen interessant en kun je geen keuze maken? Ben je uitgeloot of met een studie gestopt? Heb je je diploma op zak of ga je het komende studiejaar in een aantal vakken examen doen (VAVO/Staatsexamen) en zoek je daarnaast een inspirerende invulling van je jaar? Kom dan naar de Open dag van het Liberal Arts Tussenjaar.

Het Liberal Arts Tussenjaar start in september 2022 In het Liberal Arts Tussenjaar ontwikkel je persoonlijk leiderschap en ontmoet je andere dwarslopers; jongeren die verantwoordelijkheid nemen voor zichzelf en de wereld. Je wordt geïnspireerd door topdocenten, maakt vrienden voor het leven, gaat op reis, organiseert een festival en wordt gecoacht om tot een weloverwogen studiekeuze te komen.  De Open Dag is jouw kans om te ervaren of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor je is. Je leert onze docenten en coaches kennen, volgt een Lab (onderzoeksvak) en/of Atelier  en je kunt oud-studenten het hemd van het lijf vragen.

Wat kun je verwachten op 2 juni

• 11.00 – 11.30 Aankomst en ontvangst op de Vrije Hogeschool. Je maakt kennis met de jaarstudenten.
  • 11.30 – 13.00 kunst carrousel ronde 1.  Je loopt mee met de huidige Tussenjaar studenten. De studenten zijn net terug van de Travel Experience, vraag ze naar alle avonturen!
  • 13.00 – 14.00 Je luncht mee samen met de studenten en krijgt een rondleiding door de school.
  • 14.00 – 15.30 kunst carrousel ronde 2 . Je loopt mee in de middagprogramma.
  • 15.30 – 16.00 Je sluit de meeloopmiddag af samen met docent en coördinator van het Liberal Arts Tussenjaar Etrona van der Heijden. Stel al je vragen!

Wil je liever alleen meelopen in de ochtend of in de middag? Dat kan! Laat het ons even weten bij je aanmelding.

• Je leert docenten en coaches kennen die je vertellen en je laten zien hoe het Liberal Arts Tussenjaar in elkaar zit.
  • Je krijgt alles te horen over de Labs, Ateliers, Colleges, de Travel Experience, Coaching en het Dwarslopers Festival.
  • Studenten gaan graag met je in gesprek, je kunt ze alle vragen stellen die je hebt.
  • Deelname aan deze meeloopdag is gratis.
  • Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier.

Verhinderd, wat nu? Wil je wel kennismaken maar kun je niet op deze datum? Kijk dan in de agenda voor de andere mogelijkheden. Ook kun je altijd een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek in combinatie met een rondleiding.

Wij zijn dwarslopers.

Liberal Arts Tussenjaar | Informatieavond