Etrona van der Heijden

Einde:

2e Dorpsstraat 56, Zeist

Meeloopdag Liberal Arts Tussenjaar

Weet je niet wat je wilt gaan studeren? Of vind je juist heel veel dingen interessant en kun je geen keuze maken? Doe je dit jaar eindexamen en overweeg je een tussenjaar? Wil je dat jaar optimaal benutten, geïnspireerd worden door topdocenten, vrienden voor het leven maken, reizen én gecoacht worden om tot een weloverwogen studiekeuze te komen. Dan is het Liberal Arts Tussenjaar wellicht iets voor jou! De meeloopdag, infoavond of een open dag is dan dé gelegenheid om dat eens te onderzoeken.

Het programma

Op 12 april is de eerstvolgende meeloopdag. Je neemt dan deel aan het lesprogramma van de studenten en beleeft zelf hoe een middag op de Vrije Hogeschool eruit kan zien. Natuurlijk is er alle ruimte om vragen te stellen, studenten te spreken en docenten te leren kennen.

De planning

12.30 uur Ontvangst Vrije Hogeschool, Zeist
 12.30 – 13.30 uur Lunch + Rondleiding door Liberal Arts Tussenjaar studenten
 13.30 – 14.45 uur Ronde 1 – Kunstatelier
14.45 – 15.00  uur Pauze
15.00 – 16.00 uur Ronde 2 – Kunstatelier
16.00 – 16.30 uur Vragenronde
 16.30 uur Afsluiting

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om na de meeloopdag de informatieavond op 19 april te bezoeken.  We verzoeken je dan om je ook daarvoor aan te melden en te laten weten wie je wilt meenemen. Je ouders bijvoorbeeld.

Aanmelden meeloopdag

Je kunt je direct aanmelden voor de meeloopdag door het aanmeldformulier op deze pagina in te vullen.

Tot de 12de!

Heb je vervolgens interesse? Of prikkelt het je, maar ben je er nog niet zeker van of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Als je een andere vooropleiding hebt, of je hebt je vooropleiding niet afgemaakt, dan bekijken we in een oriënterend gesprek of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor jou is.