Vrije Hogeschool, Zeist

Deze meeloopdag vindt online plaats!
Liberal Arts Tussenjaar
Hoe zoek je uit of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor je is? Kom naar de Meeloopdag en ervaar hoe het is om dwarslopers bij de Vrije Hogeschool te zijn!

Het Liberal Arts Tussenjaar is er voor jongeren die niet precies weten wat ze willen gaan studeren of juist veel dingen interessant vinden.

We geven je de kans een jaar optimaal te benutten, geïnspireerd te worden door topdocenten, vrienden voor het leven te maken, te reizen én gecoacht te worden om tot een weloverwogen studiekeuze te komen.

Meeloopdag
Tijdens de meeloopdag kun je ervaren hoe het is om student te zijn aan de Vrije Hogeschool. Je ontmoet studenten, docenten, volgt een Lab (onderzoeksvak) en kunt alle vragen stellen die je hebt.
Vergeet je niet aan te melden door onderstaand formulier in te vullen, dan ontvang je spoedig de link om deel te nemen!

Deze meeloopdag vindt online plaats! Het programma volgt!

Heb je vervolgens interesse, maar nog wat vragen? Of prikkelt het je, maar ben je er nog niet zeker van of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Wij zijn  Dwarslopers

04 februari 2021