Vrije Hogeschool, Zeist

Liberal Arts Tussenjaar (LAT)

LET OP: deze meeloopdag was eerst gepland op donderdag 6 juni.

Weet je niet wat je wilt gaan studeren? Of vind je juist heel veel dingen interessant en kun je geen keuze maken? Doe je dit jaar eindexamen en overweeg je een tussenjaar?
Wil je dat jaar optimaal benutten, geïnspireerd worden door topdocenten, vrienden voor het leven maken, reizen én gecoacht worden om tot een weloverwogen studiekeuze te komen?
Dan is het Liberal Arts Tussenjaar wellicht iets voor jou! De meeloopdag is de manier om dat te onderzoeken.

Meeloopdag LAT
Tijdens de meeloopdag kun je ervaren hoe het is om student te zijn aan de Vrije Hogeschool. Je ontmoet studenten, docenten, volgt een atelier of lab en treft studenten tijdens de Dwarslopers Avond. Op deze avond (het programma wordt binnenkort bekendgemaakt!) ontvangen we een aantal gasten die een inleiding geven en gaan we met elkaar in gesprek.

Het programma (o.v.b.) is als volgt:

15.30-16.00    Ontvangst
16.00-16.30   Introductie Liberal Arts Tussenjaar
16.30-17.30    Ervaar een Lab of Atelier
17.30-19.00   Maaltijd met Tussenjaarstudenten
19.00-21.00   Dwarslopers Avond bijwonen

Heb je vervolgens interesse, maar nog wat vragen? Of prikkelt het je, maar ben je er nog niet zeker van of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Als je een andere vooropleiding hebt, of je hebt je vooropleiding niet afgemaakt, dan bekijken we in een oriënterend gesprek of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor jou is.

Wij zijn  Dwarslopers