Meeloopdag Liberal Arts Tussenjaar
Vrije Hogeschool

Liberal Arts Tussenjaar
Hoe zoek je uit of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor je is? Kom naar de Meeloopdag en ervaar hoe het is om student bij de Vrije Hogeschool te zijn!

Het Liberal Arts Tussenjaar is er voor jongeren die willen onderzoeken wie ben ik, wat wil ik en waar liggen mijn talenten. Je weet niet precies wat je wil studeren of je vindt juist veel dingen interessant vinden.

We geven je de kans een jaar optimaal te benutten, geïnspireerd te worden door topdocenten, vrienden voor het leven te maken, te reizen én gecoacht te worden om tot een weloverwogen studiekeuze te komen.

Meeloopdag
Tijdens de meeloopdag kun je ervaren hoe het is om student te zijn aan de Vrije Hogeschool. Je ontmoet studenten, docenten, volgt een Atelier en kunt alle vragen stellen die je hebt.

Het programma
12.30 uur   Inloop! Je luncht mee met de tussenjaar studenten. Je krijgt algemene informatie over het Tussenjaar, uitleg over de ateliers en je kiest een van de ateliers.
13.30 uur   Atelier, start van je atelier. Veel plezier!
16.00 uur   Afsluiting. Je sluit het programma af samen met de Etrona van der Heijden, coördinator en docent in het Liberal Arts Tussenjaar

Heb je vervolgens interesse, maar nog wat vragen? Of prikkelt het je, maar ben je er nog niet zeker van of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

18 februari 2023

Open dag | Liberal Arts Tussenjaar | 18 Februari