Vrije Hogeschool, Zeist

Liberal Arts Tussenjaar (LAT)
Hoe zoek je uit of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor je is? Kom naar de Meeloopdag en ervaar hoe het is om dwarslopers bij de Vrije Hogeschool te zijn!

Het Liberal Arts Tussenjaar is er voor jongeren die niet precies weten wat ze willen gaan studeren of juist veel dingen interessant vinden.

We geven je de kans een jaar optimaal te benutten, geïnspireerd te worden door topdocenten, vrienden voor het leven te maken, te reizen én gecoacht te worden om tot een weloverwogen studiekeuze te komen.

Meeloopdag LAT
Tijdens de meeloopdag kun je ervaren hoe het is om student te zijn aan de Vrije Hogeschool. Je ontmoet studenten, docenten, volgt een Atelier (kunstvak), een Lab (onderzoeksvak) en kunt alle vragen stellen die je hebt.

Het programma (o.v.b.) is:

11.00-11.15 Ontvangst met koffie & thee
11.15-11.45 Kennismaken en algemene informatie over het Liberal Arts Tussenjaar en de Vrije Hogeschool
11.45-12.30 Lab
12.30-13.30 Community lunch met huidige studenten van het Tussenjaar
13.30-15.30 Atelier
15.30-16.00 Afsluiting

Heb je vervolgens interesse, maar nog wat vragen? Of prikkelt het je, maar ben je er nog niet zeker van of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Als je een andere vooropleiding hebt, of je hebt je vooropleiding niet afgemaakt, dan bekijken we in een oriënterend gesprek of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor jou is.

Wij zijn  Dwarslopers