fbpx
Adres
Vrije Hogeschool, Zeist

Liberal Arts Tussenjaar (LAT)
Weet je niet wat je wilt gaan studeren? Of vind je juist heel veel dingen interessant en kun je geen keuze maken? Doe je dit jaar eindexamen en overweeg je een tussenjaar?

Wil je dat jaar optimaal benutten, geïnspireerd worden door topdocenten, vrienden voor het leven maken, reizen én gecoacht worden om tot een weloverwogen studiekeuze te komen.

Dan is het Liberal Arts Tussenjaar wellicht iets voor jou! De infoavond, meekijkdag, meedoedag of een open dag is dan dé gelegenheid om dat eens te onderzoeken.

Meeloopdag LAT 
Tijdens de meeloopdag kun je ervaren hoe het is om student te zijn aan de Vrije Hogeschool. Je ontmoet studenten, docenten, volgt een Lab en kijkt naar de Atelier eindpresentaties van onze studenten. Het programma (o.v.b.) is als volgt:

11.30-11.45     Ontvangst
11.45-12.30    Welkomstwoord + introductie
12.30-13.00    Lunch met huidige LAT studenten
13.00-14.00   Lab workshop
14.00-15.00   Atelier presentaties
15.00-15.30    Vragenronde en afsluiting

Heb je vervolgens interesse, maar nog wat vragen? Of prikkelt het je, maar ben je er nog niet zeker van of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. 
Als je een andere vooropleiding hebt, of je hebt je vooropleiding niet afgemaakt, dan bekijken we in een oriënterend gesprek of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor jou is.

Wij zijn  Dwarslopers

Meld je aan