Etrona van der Heijden

Einde:

2e Dorpsstraat 56, Zeist

Meeloopdag Liberal Arts Tussenjaar

Weet je niet wat je wilt gaan studeren? Of vind je juist heel veel dingen interessant en kun je geen keuze maken? Doe je dit jaar eindexamen en overweeg je een tussenjaar? Wil je dat jaar optimaal benutten, geïnspireerd worden door topdocenten, vrienden voor het leven maken, reizen én gecoacht worden om tot een weloverwogen studiekeuze te komen. Dan is het Liberal Arts Tussenjaar wellicht iets voor jou! De meeloopdag, infoavond of een open dag is dan dé gelegenheid om dat eens te onderzoeken.

Het programma

Op 20 februari is de eerstvolgende meeloopdag.  Je bent dan getuige van TED Talk presentaties. Onze huidige studenten presenteren op die dag een ‘persoonlijk manifest’. Een idee dat zij de moeite waard vinden om te verspreiden.

Je wordt op de Vrije Hogeschool ontvangen. Daar maak je kennis met het atelier Kleinkunst, verzorgd door één van onze docenten. Vervolgens wordt je opgehaald om naar de Peppel te lopen (ong. 15 minuten). Daar vinden de TED Talk presentaties plaats. Daar zullen we ook gezamenlijk lunchen. Je hoeft hiervoor dus niets mee te nemen. Direct een mooi moment om kennis te maken met de jaarstudenten. Daarna wordt je voor de afsluiting van de dag weer meegenomen naar de VH. Dan is er voldoende ruimte voor om al je vragen te kunnen stellen. Handig voor als je de infoavond hebt gemist, of gewoon nog wat extra vragen hebt.

Afsluiting

Om 14.00 uur ronden we de meeloopdag af. Voor die tijd heb je de gelegenheid om al je vragen te stellen en nog even na te praten met elkaar. Als je dat zou willen is er ook ruimte om direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te vragen.

De planning

LET OP: de planning is gewijzigd. De nieuwe planning is als volgt:

09.15 – 09.30 uur Ontvangst Vrije Hogeschool, Zeist
 09.30 – 10.45 uur Workshop Kleinkunst, Zeist
 10.50 –  11.00 uur Lopen naar de Peppel, VH, Zeist
11.00 – 12.30  uur Bijwonen Ted Talks

Lunch en kennismaken met de jaarstudenten in de Peppel

13.30 – 14.00 uur Teruglopen naar de VH, afronding en vragen beantwoorden

Heb je vervolgens interesse? Of prikkelt het je, maar ben je er nog niet zeker van of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Als je een andere vooropleiding hebt, of je hebt je vooropleiding niet afgemaakt, dan bekijken we in een oriënterend gesprek of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor jou is.

Aanmelden meeloopdag

Je kunt je direct aanmelden voor de meeloopdag door het aanmeldformulier op deze pagina in te vullen. Tot de 20ste!