Gerrie Strik

Einde:

2e dorpsstraat 56, Zeist

Beschrijving

Een dagje meelopen bij het Liberal Arts Tussenjaar van de Vrije Hogeschool? Dat kan! Wil je weten hoe het er op de Vrije Hogeschool aan toe gaat, dan is de meeloopdag dé gelegenheid om dat zelf te ervaren. Tijdens deze meeloopdag kun je twee van de vier kunstateliers kiezen om mee te doen. In de ochtend loop je mee met het ene atelier en na de lunch wissel je van atelier. Je hebt dit blok de keuze uit de volgende ateliers:

• Dans – door Maxi Hill
  • Schilderen – door Frederiek Nelissen
  • Muziek – door Imre Ploeg
  • Performing – door Nicole Cataldo-Davies

De ateliers zijn kunstvakken, een onderdeel van het Liberal Arts Tussenjaar programma. De planning is als volgt:

09:15   Welkom & keuze kunstatelier 1
12:30  Lunch & gesprek met studenten en docenten
13:30  Kunstatelier 2
16:00  Einde van de meeloopdag

Tijdens de lunch is er ruimte om in gesprek te gaan met studenten en docenten. Zij kunnen je meer vertellen over de andere programma onderdelen (o.a. labs, coaching én niet te vergeten de travel experiences). Aan het einde van de dag sluiten we gezamenlijk af door even terug te blikken op wat je allemaal hebt gezien. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte voor al je prangende vragen.

Heb je vervolgens interesse? Of prikkelt het je, maar ben je er nog niet zeker van of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op.

Als je een andere vooropleiding hebt dan gevraagd wordt? Of je hebt je vooropleiding niet afgemaakt, dan bekijken we in een oriënterend gesprek of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor jou is.