fbpx
Locatie
Adres
2e Dorpsstraat 56, Zeist

Open Dag Liberal Arts Tussenjaar
Weet je niet wat je wilt gaan studeren? Of vind je juist heel veel dingen interessant en kun je geen keuze maken? Overweeg dan het Liberal Arts Tussenjaar aan de Vrije Hogeschool. Je wordt geïnspireerd door topdocenten, maakt vrienden voor het leven, gaat op reis en wordt gecoacht om tot een weloverwogen studiekeuze te komen. 

De Vrije Hogeschool maakt je vrij van ruis, van dingen die er niet of minder toe doen, om te komen tot de grote vragen: wat raakt jou echt? Waarin ben je anders dan de meeste andere mensen (de alteriteit)? Wat wil en kan jij betekenen en voor wie? Bijna iedereen wil iets bijdragen aan de wereld, betekenis hebben, er niet allen voor zichzelf zijn. Een bestemming vinden dus, zingeving. Daarmee gaan we aan de slag!

Als je wilt weten of het Tussenjaar iets voor jou is dan is deze open dag dé gelegenheid om dat te onderzoeken! 


Programma
(o.v.b.)

13:30 – 14:00  Ontvangst met koffie en thee
14:00 – 14:15  Opening
14:15 – 15:00  Workshops: Kleinkunst & Persoonlijk Leiderschap
15:00 – 15:30  Vragenronde
15:30 – 15:45 Afsluiting

 

Je bent van harte welkom vanaf 13:30 uur. Om 14:00 uur start de Open Dag met een kort welkomstwoord. Daarna volgt er een workshopronde van een Atelier (Kleinkunst) en een Lab (Persoonlijk Leiderschap). Daarna volgt een vragenronde en de mogelijkheid om nog even na te praten. Als je vervolgens interesse hebt kun je op deze dag ook direct een kennismakingsgesprek aanvragen, je kunt dan in september 2019 starten met jouw Liberal Arts Tussenjaar.

Let op: Deelname is GRATIS, maar schrijf je wel even in via onderstaand formulier. Je ouders/verzorgers en andere geïnteresseerden zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Heb je na deze dag interesse, maar toch nog wat vragen? Of prikkelt het je, maar ben je er nog niet zeker van of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij zijn  Dwarslopers

Meld je aan