Vrije Hogeschool, 2e Dorpsstraat 56, 3701 AB, Zeist

Open dag | Liberal Arts Tussenjaar
Weet je niet wat je wilt gaan studeren? Of vind je juist heel veel dingen interessant en kun je geen keuze maken? Ben je uitgeloot of met een studie gestopt? Heb je je diploma op zak of ga je het komende studiejaar in een aantal vakken examen doen (VAVO/Staatsexamen) en zoek je daarnaast een inspirerende invulling van je jaar? Kom dan naar de Open dag van het Liberal Arts Tussenjaar.

Het Liberal Arts Tussenjaar start in september 2022.
In het Liberal Arts Tussenjaar ontwikkel je persoonlijk leiderschap en ontmoet je andere dwarslopers; jongeren die verantwoordelijkheid nemen voor zichzelf en de wereld. Je wordt geïnspireerd door topdocenten, maakt vrienden voor het leven, gaat op reis, organiseert een festival en wordt gecoacht om tot een weloverwogen studiekeuze te komen.  De Open Dag is jouw kans om te ervaren of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor je is. Je leert onze docenten en coaches kennen, volgt een Lab (onderzoeksvak) en/of Atelier  en je kunt oud-studenten het hemd van het lijf vragen.

Wat kun je verwachten op de Open dag op 27 november?

• Je leert docenten en coaches kennen die je vertellen en je laten zien hoe het Liberal Arts Tussenjaar in elkaar zit.
  • Je krijgt alles te horen over de Labs, Ateliers, Colleges, de Travel Experience, Coaching en het Dwarslopers Festival.
  • Om er echt achter te komen wat een Lab of Atelier is, ga je zelf een Lab of Atelier ervaren.
  • Oud-studenten gaan graag met je in gesprek, je kunt ze alle vragen stellen die je hebt.
  • Deelname aan deze open dag is gratis
  • Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier.

Corona maatregelen

• I.v.m Covid – 19 kunnen afspraken op de Vrije Hogeschool enkel plaatsvinden onder de volgende voorwaarden:
    • Je hebt geen last van: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging, koorts, benauwdheid of diarree.
    • Jouw huishouden is vrij van bovenstaande klachten.

Verhinderd, wat nu?
Wil je wel kennismaken maar kun je niet op deze datum? Kijk dan in de agenda voor de andere mogelijkheden. Ook kun je altijd een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek in combinatie met een rondleiding.

Wij zijn dwarslopers.

27 oktober 2021