Vrije Hogeschool, Zeist

Open Dag | Liberal Arts Tussenjaar Weet je niet wat je wilt gaan studeren? Of vind je juist heel veel dingen interessant en kun je geen keuze maken? Ben je uitgeloot of met een studie gestopt? Heb je je diploma op zak of ga je het komende studiejaar in een aantal vakken examen doen (VAVO/Staatsexamen) en zoek je daarnaast een inspirerende invulling van je jaar? Kom dan naar de Open Dag van het Liberal Arts Tussenjaar.

Het Tussenjaar start op in september 2021.

In het Liberal Arts Tussenjaar ontwikkel je persoonlijk leiderschap en ontmoet je andere dwarslopers; jongeren die verantwoordelijkheid nemen voor zichzelf en de wereld. Je wordt geïnspireerd door topdocenten, maakt vrienden voor het leven, gaat op reis, organiseert een festival en wordt gecoacht om tot een weloverwogen studiekeuze te komen.  De Open Dag is jouw kans om te ervaren of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor je is. Je leert onze docenten en coaches kennen, volgt een Lab (onderzoeksvak) en/of Atelier, proeft de sfeer van onze villa en je kunt oud-studenten het hemd van het lijf vragen.

Lees meer over het Liberal Arts Tussenjaar

Wat kun je verwachten op de Open Dag op 28 november?
  • Je leert docenten en coaches kennen die je vertellen en laten zien hoe het Tussenjaar in elkaar zit en je matchingsvragen stellen.
  • Je krijgt alles te horen over de Labs, Ateliers, Colleges, de Travel Experience, Coaching en het Dwarslopers Festival. Ook kun je alle vragen stellen die je hebt.
  • Om er echt achter te komen wat een Lab of Atelier is, ga je zelf een Lab of Atelier ervaren.
  • Oud-studenten gaan graag met je in gesprek, je kunt ze het hemd van het lijf vragen.
  • De Vrije Hogeschool biedt, in tegenstelling tot andere onderwijsinstellingen, tijdens het Tussenjaar zoveel mogelijk contactonderwijs (minimaal 50%), hier hoor je ook alles over.
  • Je proeft de unieke sfeer van onze villa.
  • Je kunt syllabi en studiegidsen bekijken.

Corona maatregelen

• Het is noodzakelijk je voor de Open Dag aan te melden.
  • Wanneer je je aanmeldt, sturen wij je in de week voor de Open Dag een infomail met alle up-to-date informatie over het programma.
  • Je kunt 1 persoon meenemen om met jou de Vrije Hogeschool te ervaren. Dit is iemand uit jouw ‘familie/huishouden’ waar je geen afstand van hoeft te bewaren. Wil je iemand anders meenemen? Neem dan even contact op.
  • Wij zorgen ervoor dat we te allen tijde de gepaste afstand van elkaar kunnen houden, je veilig van het toilet gebruik kunt maken en je handen steeds kunt desinfecteren. In de openbare ruimtes, zoals op de gang, draag je een mondkapje.
  • Wij zorgen voor koffie/thee en broodjes/snacks in onze tuinkamer.
  • Je kunt alleen naar de Open Dag komen als je geen klachten hebt en veilig naar Zeist kunt komen.
  • Wil je wel kennismaken maar kun je niet op deze datum? Kijk dan in de agenda voor de andere mogelijkheden. Ook kun je altijd een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek in combinatie met een rondleiding.

Wij zijn dwarslopers.

04 februari 2021