fbpx
Sprekers
Adres
2e Dorpsstraat 56, Zeist

LET OP: je kon je (in verband met de coronamaatregelen) tot vrijdag 22 mei 12.00 uur aanmelden voor de Open Dag. Iedereen die zich heeft aangemeld heeft een e-mail ontvangen met alle informatie over de Open Dag en de maatregelen.

Heb je je aangemeld en geen mail ontvangen of heb je je niet aangemeld maar wil je de Open Dag wel bijwonen? Neem dan even contact op met het Vrije Hogeschool onderwijsbureau

Open Dag | Liberal Arts Tussenjaar

Weet je niet wat je wilt gaan studeren? Of vind je juist heel veel dingen interessant en kun je geen keuze maken? Ben je uitgeloot of met een studie gestopt? Heb je je diploma bijna op zak of ga je het komende studiejaar in een aantal vakken examen doen (VAVO/Staatsexamen) en zoek je daarnaast een inspirerende invulling van je jaar? Kom dan naar de Open Dag van het Liberal Arts Tussenjaar (het Tussenjaar start in september 2020).

Bekijk het manifest! 

In het Liberal Arts Tussenjaar ontwikkel je persoonlijk leiderschap en ontmoet je andere dwarslopers; jongeren die verantwoordelijkheid nemen voor zichzelf en de wereld. Je wordt geïnspireerd door topdocenten, maakt vrienden voor het leven, gaat op reis en wordt gecoacht om tot een weloverwogen studiekeuze te komen.  De Open Dag is jouw kans om te ervaren of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor je is. Je leert onze docenten en coaches kennen, volgt een Lab (onderzoeksvak), proeft de sfeer van onze villa en je kunt oud-studenten het hemd van het lijf vragen. 

Lees meer over het Liberal Arts Tussenjaar

Programma (o.v.b.)

In verband met de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen, hebben we een aangepast programma voor de Open Dag samengesteld. 

We geven je de kans om de sfeer te proeven, Atelier werken van huidige studenten te bekijken, met studenten kennis te maken, al je vragen te stellen en een mini-Lab te volgen. We organiseren op deze dag één of twee of sessies, afhankelijk van het aantal aanmeldingen. 

Start 10.30 uur | 1
10.30 – 10.45 uur   Ontvangst 
10.45 – 11.00 uur   Rondleiding op weg naar de zolder
11.00 – 11.30 uur   Algemene informatie over het Liberal Arts Tussenjaar, huidige studenten vertellen uit eigen ervaring
11.30 – 12.00 uur   Mini Lab met Etrona van der Heijden of Flore Lutters
12.00 – 12.30 uur   Afsluiting 

Vervolgens start om 12.30 uur (tot 14.30 uur) weer een sessie van twee uur – afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

  • Het bijwonen van de Open Dag is kosteloos.
  • Meld je voor 22 mei 12.00 uur aan voor de Open Dag aan in verband met het beperkte aantal plaatsen.
  • Deze Open Dag is alleen toegankelijk voor dwarslopers die nu een studiekeuze maken en overwegen in september 2020 met het Liberal Arts Tussenjaar te starten. 
  • Je kunt 1 personen meenemen om met jou de Vrije Hogeschool te ervaren, dit is iemand uit jouw ‘familie/huishouden’ waar je geen afstand van hoeft te bewaren. Wil je iemand anders meenemen? Neem dan even contact op. 
  • Wanneer je je aanmeldt, nemen wij houden wij je per e-mail op de hoogte van eventuele wijzigingen als gevolg van aangescherpte of versoepelde maatregelen. 
  • Wij zorgen ervoor dat we te allen tijde de gepaste afstand van elkaar kunnen houden, je veilig van het toilet gebruik kunt maken en je handen steeds kunt desinfecteren. 
  • Je kunt alleen naar de Open Dag komen als je geen klachten hebt en veilig (met de auto) naar Zeist kunt komen.

  • Wil je wel kennismaken maar kun je niet op deze datum? Kijk dan in de agenda voor de andere mogelijkheden. Ook kun je altijd een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek in combinatie met een rondleiding.  

 

Wij zijn dwarslopers. 

Deel deze pagina:
Meld je aan