Liberal Arts Tussenjaar studiekeuze kunstvoorstelling Breekjaar Gap Year Reizen Buitenland Vrije Hogeschool Zeist Utrecht
Vrije Hogeschool, 2e Dorpsstraat 56, 3701 AB, Zeist

Open dag | Tussenjaar Weet je niet wat je wilt gaan studeren? Of vind je juist heel veel dingen interessant en kun je geen keuze maken? Ben je uitgeloot of met een studie gestopt? Heb je je diploma op zak of ga je het komende studiejaar in een aantal vakken examen doen (VAVO/Staatsexamen) en zoek je daarnaast een inspirerende invulling van je jaar? Kom dan naar de Open dag van het Liberal Arts Tussenjaar.

Het Tussenjaar start op in september 2021.  In het Liberal Arts Tussenjaar ontwikkel je persoonlijk leiderschap en ontmoet je andere dwarslopers; jongeren die verantwoordelijkheid nemen voor zichzelf en de wereld. Je wordt geïnspireerd door topdocenten, maakt vrienden voor het leven, gaat op reis, organiseert een festival en wordt gecoacht om tot een weloverwogen studiekeuze te komen.  De Open Dag is jouw kans om te ervaren of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor je is. Je leert onze docenten en coaches kennen, volgt een Lab (onderzoeksvak) en/of Atelier  en je kunt oud-studenten het hemd van het lijf vragen.

Wat kun je verwachten op de Open dag op 21 augustus?
  • Je leert docenten en coaches kennen die je vertellen en laten zien hoe het Tussenjaar in elkaar zit en je matchingsvragen stellen.
  • Je krijgt alles te horen over de Labs, Ateliers, Colleges, de Travel Experience, Coaching en het Dwarslopers Festival. Ook kun je alle vragen stellen die je hebt.
  • Om er echt achter te komen wat een Lab of Atelier is, ga je zelf een Lab of Atelier ervaren.
  • Oud-studenten gaan graag met je in gesprek, je kunt ze het hemd van het lijf vragen.

Corona maatregelen

Wij zijn dwarslopers.