• " alt="">
    Coach, Kunst coördinator, docent Creatief Schrijven

Liberal Arts Tussenjaar
Hoe zoek je uit of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor je is?

Het Liberal Arts Tussenjaar is er voor jongeren die nog niet weten wat ze willen gaan studeren, voor jongeren die (te) veel studies interessant vinden en voor jongeren die al wel weten wat ze gaan studeren maar zich afvragen: moet dat meteen nu?

Wil je in je tussenjaar uitvinden wie je bent, wat je kan en wat je wilt? Wil je je creativiteit ontwikkelen, over het voetlicht komen, én een studiekeuze maken die bij je past? Wil je leermeesters ontmoeten die je ook ná het Tussenjaar begeleiden op je levensweg, én wil je reizen? Kom naar de Proefmiddag en ervaar hoe het is om student aan de Vrije Hogeschool te zijn!

Het Liberal Arts Tussenjaar is er voor jongeren die het verschil willen maken.
Het geeft je tools in handen om na je eindexamen een aantal vermogens te scholen die in de voorgaande jaren weinig aandacht hebben gehad: persoonlijk leiderschap, creativiteit en oordeelsvermogen.

Proefmiddag
Tijdens de proefmiddag kun je ervaren hoe het is om student te zijn aan de Vrije Hogeschool. Je volgt een workshop filosofie of Creative Writing en kunt alle vragen stellen die je hebt.
Vergeet je niet aan te melden door onderstaand formulier in te vullen!

Programma:
13:30 – 14:00 algemene informatie over het Liberal Arts Tussenjaar
14:00 – 14:15 pauze
14:15 – 15:00 workshop creatief schrijven

Heb je vervolgens interesse, maar nog wat vragen? Of prikkelt het je, maar ben je er nog niet zeker van of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

13 mei 2021

Informatieavond | Liberal Arts Tussenjaar | 13 mei