Theater De Klinker

Donderdag kom je proefstuderen in een Atelier op de Vrije Hogeschool, je ervaart zo hoe het is student te zijn in het Liberal Arts Tussenjaar.

Deze donderdag is een bijzondere dag, want de studenten sluiten het Atelier af en presenteren dit aan elkaar in de groep. Vind je het leuk om de presentaties bij te wonen en zo te zien waar de studenten in het Atelier het afgelopen blok aan hebben gewerkt? Dan ben je van harte welkom deze middag.

Je komt naar de proefstudeermiddag want je weet niet precies wat je wil studeren of je vindt heel veel leuk. Er is ontzettend veel keuze.  Wat moet je kiezen? Je hebt een brede interesse, creatief schrijven, kleinkunst spreekt je aan, maar ook ecologie en filosofie interesseert je.

In het Liberal Arts Tussenjaar ontwikkel je persoonlijk leiderschap en ontmoet je andere Dwarslopers; jongeren die verantwoordelijkheid nemen voor zichzelf en de wereld. Je wordt geïnspireerd door topdocenten, maakt vrienden voor het leven, gaat op reis, organiseert een festival en wordt gecoacht om tot een weloverwogen studiekeuze te komen.

Programma:

13:00. We heten je van harte welkom in Theater de Klinker. Je wordt welkom geheten door een docent en we stellen je voor aan een aantal Tussenjaar studenten.

13:30: De presentaties beginnen van de studenten. Laat je inspireren door wat de studenten gemaakt hebben in het Atelier.

16:00 Samen met de groep sluit je de middag af en praat je nog even na met de docent en de studenten.

Een paar dagen van te voren sturen we je de mail met alle informatie over de locatie en de proefstudeermiddag.
We zien er naar uit je te ontmoeten.

Covid 19 Regels

Lees onderstaande regels goed door, zo maken we er samen een fijne en veilige middag van.

I.v.m Covid – 19 kunnen afspraken op de Vrije Hogeschool enkel plaatsvinden onder de volgende voorwaarden:

• Je hebt geen last van: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging, koorts, benauwdheid of diarree.
  • Jouw huishouden is vrij van bovenstaande klachten.
  • Je bent de 48 uur voorafgaand aan de afspraak niet in contact geweest met iemand die positief getest is.

Daarnaast vragen we je om bij je bezoek:

• Een mondkapje te dragen in de gangen van het gebouw.
  • Via de voordeur binnen te komen.
  • Altijd 1.5 meter afstand te houden van anderen (behalve van iemand die met je meekomt en tot je huishouden behoort).
  • Te hoesten en niezen in de binnenkant van je elleboog.
  • Papieren zakdoekjes te gebruiken en die na gebruik weg te gooien in de prullenbak.
  • Je handen bij aankomst te desinfecteren met de gel die voor je klaarstaat.
  • Je gezicht niet aan te raken met je handen.

Liberal Arts Tussenjaar | Informatieavond
19 januari 2022

Informatieavond | Liberal Arts Tussenjaar | 19 januari

24 januari 2022