Heroriëntatietrimester
Vrije Hogeschool, 2e Dorpsstraat 56, 3701 AB, Zeist

Woensdag 26 oktober 2022 is het zover! De start van een nieuwe Heroriëntatietrimester groep studenten.

Ben jij erbij?

We zien er naar uit om je te ontmoeten.

Misschien ben je gestopt met je studie? Heb je twijfels over je (loop)baan? Denk je fuck, Wat nu?

Het Heroriëntatietrimester biedt je een pas op de plaats, veel inzicht in jezelf, houvast en een nieuwe koers! En ook nog een leuke, inspirerende tijd, in een kleine groep met mensen die net als jij investeren in hun toekomst.

Het Heroriëntatietrimester start 26 oktober. Het is een fulltime programma van twee en een halve maand, vol inspirerende tools, trainingen en life coaching. Vrijwel alle deelnemers maken door dit programma een sterke keuze, voor een nieuwe richting, studie en/of werk.Dit programma is geen kortdurende boost, maar een diepgaand zelfonderzoek: je vindt intrinsieke motivatie en daarmee houvast in jezelf en doorzettingsvermogen. En dat is hard nodig, in een tijd waarin de prestatiedruk hoog is, waarin de mogelijkheden eindeloos zijn en de keuzes divers.

Het nieuwe heroriëntatietrimester start in het voorjaar van 2022. Wil je meer informatie over het programma? Stuur een mail naar info@vrijehogeschool.nl

Of vraag hier een kennismakingsgesprek aan met de coach van het programma!

Het Heroriëntatietrimester met startdatum 26 oktober is vol. Het nieuwe Heroriëntatietrimester start woensdag 1 maart 2023.

Foto: Sebastian Verstegen

Meeloopdag Liberal Arts Tussenjaar