Ken je het gevoel dat je altijd druk bent? Dat je hoofd al even bezet is als je agenda en je ergens bent kwijtgeraakt wanneer en waarom je hiervoor koos?  Voel je dat de stress niet gezond meer is maar kun je het toch niet stoppen? Of ben je eigenlijk al stilgevallen? Zit je vast?

Zoek je verrijking naast je werk, hobby’s en sociale leven? Wens je een verandering in je loopbaan en wil je die wens onderzoeken? Of misschien is er juist sprake van verandering in je leven en zoek je naar gronding zodat je de volgende stap kunt zetten.

Met Liberal Arts Life Coaching zet je een stap terug om te onderzoeken waarom je doet wat je doet. Met een intensief programma van 15 weken creëer je rust in je leven en een sense of purpose.

Één van opvallendste kenmerken van onze tijd is het streven naar authenticiteit. Hoe vaak klinkt niet de raad vooral (bij) jezelf te blijven? “Gewoon jezelf zijn!”  Er is in onze wereld blijkbaar een dringende behoefte aan eigenheid, aan ‘zelf’.

Dát die behoefte aan ‘jezelf zijn’, zo groot is, wordt een stuk minder grappig als je je realiseert dat er aan deze wijdverbreide behoefte een net zo wijdverbreid tekort ten grondslag moet liggen. In plaats van de oorzaak van dit tekort in de buitenwereld op te sporen, slaan we in Liberal Arts Life Coaching de tegenovergestelde richting in, zodat we uitkomen bij waar het allemaal om te doen is: het zelf dat we zelf zijn.

Startdatum: woensdag 19 februari

Het nieuwe Liberal Arts Life Coaching programma van de Vrije Hogeschool vindt plaats op vijftien woensdagen (overdag) van 19 februari tot en met 3 juni 2020. In de meivakantie (regio midden) is er geen programma.

Programma

De verwerkelijking van wie wij in oorsprong zijn gaat niet zomaar vanzelf, maar is iets dat op het scherp van de snede voltrokken moet worden. Wie jij bent en hoe jij in het leven staat, zegt veel over de manier waarop je keuzes maakt. We staan stil bij wat je meebrengt. We nemen de tijd om te onderzoeken waar je voor staat.  We onderzoeken jouw passie, je levensfilosofie en je eigen verhaal. Vanuit jouw levensverhaal gaan we een droomscenario schetsen, zonder belemmeringen als tijd, ruimte, cultuur en structuur. Wat wil jij nou echt?

Dit scenario maken we concreet: Wat is jouw volgende stap in het leven? Dit doe je natuurlijk niet alleen. Je maakt deel uit van een groep gelijkgestemde studenten en inspirerende docenten. We versterken elkaar, helpen elkaar en geven elkaar feedback. Zo leren we ons verhaal te verankeren in de wereld.

Je werkt toe naar een concreet toekomstplan en zet tijdens het programma de eerste stappen daartoe: je komt in actie.

Het programma bestaat onder andere uit:

Toelating en inschrijving

Regelmatig krijgen wij verzoeken binnen van 30ers en 40ers of zij aan één van onze programma’s kunnen deelnemen. Speciaal voor mensen in deze levensfase is er nu Liberal Arts Life Coaching.

Het programma is er voor mensen die op zoek zijn naar verrijking naast hun werk, hobby’s en sociale leven. Het kan zijn dat je een verandering in je loopbaan wenst of wilt onderzoeken. Of misschien is er juist sprake van verandering in je leven en zoek je naar gronding zodat je de volgende stap kunt zetten. Misschien wil je uit een uitkeringssituatie komen of ben je bijvoorbeeld herstellende van een burn-out.

Een telefonisch kennismakingsgesprek of bezoek aan de informatieavond op 15 januari is onderdeel van de aannameprocedure van Liberal Arts Life Coaching. Na zo’n gesprek of informatieavond kun je je inschrijven en is jouw plek in Liberal Arts Life Coaching definitief.  Heb je interesse? Neem contact op om vrijblijvend een afspraak te maken.

Kosten

De kosten voor het Liberal Arts Life Coaching programma bedragen € 2150,-. Dit is een inclusief een vegetarische lunch op de vijftien programmadagen en een ‘terugkomdag’ in september.

Schrijf je voor 25 januari 2020 in en ontvang vroegboekkorting; betaal € 1950,- in plaats van € 2150,-.

Het is mogelijk om in termijnen te betalen of een andere betalingsregeling te treffen.

Meer informatie

Meer informatie over de start van het eerste Liberal Arts Life Coaching programma vind je binnenkort op deze website. Schrijf je vast in voor de Liberal Arts Life Coaching nieuwsbrief, je ontvangt dan een uitnodiging voor de informatieavond op woensdag 15 januari 2020

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.