De Lievegoed Academie is een permanente bron van inspiratie voor mensen die op zoek zijn naar zingeving en richt zich op individuen en groepen die creativiteit, samenwerking en verdieping zoeken.

Doel Lievegoed Academie

Leidraad van de Lievegoed Academie is het verbinden van wetenschap, kunst en spiritualiteit. Wetenschap biedt kennis en inzichten over mens, cultuur en samenleving en levert daarmee een belangrijke basis voor kennis van de wereld om ons heen maar ook voor zelfkennis. Kunst is het product van menselijke scheppingsdrang en biedt nieuwe mogelijkheden tot expressie en communicatie. Spiritualiteit is een levenshouding waarbij zingeving en verbondenheid met jezelf, je omgeving en het transcendente kernelementen zijn.

De academie is bedoeld voor mensen die betrokken en ondernemend zijn, die persoonlijk en professioneel willen groeien die en een voorkeur hebben voor leeractiviteiten die uitdagend en vernieuwend zijn, en waarvan de uitkomsten niet op voorhand vast liggen. Daarbij zijn ze op zoek naar samenwerking met anderen die eveneens kiezen voor uitdaging en diepgang.

Wat biedt de Lievegoed Academie?

Onlangs is de Masterclass Levenskunst voor de derde levensfase gelanceerd. Meer weten?

Ga naar Training & Professionalisering om te zien wat in het seizoen 2018 / 2019 wordt aangeboden.