Missie: Het verschil maken

De Vrije Hogeschool zet zich in voor een positieve ontwikkeling van de ambities en dromen van haar studenten. We zijn er voor studenten die creatief, ambitieus en overtuigend in het leven willen staan. De unieke combinatie van kunst, wetenschap en sociale ontwikkeling zorgt ervoor dat instromers na het Liberal Arts Tussenjaar werkelijk een verschil weten te maken. Niet alleen voor henzelf, niet alleen in hun studie, hun vriendenkring, maar ook voor de wereld. Dat is wat het duurzaam studiesucces dat de Vrije Hogeschool te bieden heeft.

Visie: Morgen mogelijk maken

Eigenlijk weten we het allemaal allang: We leven in een wereld van complexiteit in al zijn facetten: globalisering, dynamiek, snelheid en intensiteit. De roep om mensen die verantwoordelijkheid kunnen en willen nemen in een samenleving die er heel anders uitziet dan die van de twintigste eeuw wordt steeds meer merkbaar. Het Liberal Arts Tussenjaar wil hierop inspelen.

De Vrije Hogeschool biedt een Liberal Arts Tussenjaar voor jonge mensen met tijdseigen vragen gericht op het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap.