De Vrije Hogeschool staat al meer dan 46 jaar bekend staat als dé hogeschool in het midden van het land, waar studenten terecht kunnen voor een Tussenjaar Liberal Arts gebaseerd op Mens, kunst, en wetenschap.

Visie: de wereld van morgen mogelijk maken

Eigenlijk weten we het allemaal allang: We leven in een wereld van complexiteit in al zijn facetten: globalisering, dynamiek, snelheid en intensiteit. De roep om mensen die verantwoordelijkheid kunnen en willen nemen in een samenleving die er heel anders uitziet dan die van de twintigste eeuw wordt steeds meer merkbaar. Het tussenjaar Liberal Arts wil hier op inspelen.

Missie: het ontwikkelen van verantwoord leiderschap

De Vrije Hogeschool is een Liberal Arts tussenjaar voor jonge mensen met tijdseigen vragen gericht op het ontwikkelen van verantwoord leiderschap.

De Vrije Hogeschool zet zich in voor een positieve ontwikkeling van jou, je ambities en je dromen. Daarom vragen we ook meer van jou. We verwachten namelijk van onze studenten dat ze het vermogen ontwikkelen om hun ideeën ook succesvol in de praktijk te brengen. In hun studie en in het leven. We leren studenten creatief en ambitieus en overtuigend te zijn. De unieke combinatie van kunst, wetenschap en sociale ontwikkeling zorgt ervoor dat je na het Liberal Arts Tussenjaar werkelijk een verschil weet te maken. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de wereld. Dat is het duurzaam studiesucces dat de Vrije Hogeschool te bieden heeft.