Liberal Arts Tussenjaar alumni kun je echt overal tegenkomen.

Bekijk de alumni pagina om te kijken welke stap onze alumni na het Tussenjaar hebben gezet en hoe ze terugkijken op hun jaar op de VH.

Tijdens het Tussenjaar werk je toe naar een studiekeuze waar je 100% achter staat en bereid je je voor op de toelating tot de opleiding van jouw keuze.

Toelating tot bachelor Cross Over Creativity aan de HKU

De bachelor Cross Over Creativity (BCC) is een opleiding van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU). HKU kent diverse opleidingen, waarbij kunst, creativiteit en media centraal staan. HKU leidt studenten op tot het werken in de creatieve en innovatieve industrie. Bij de BCC leren studenten hoe zij ontwerpen, maakprocessen en creatieve technologie in kunnen zetten om in samenwerking met anderen veranderingen en innovaties teweeg te brengen.

Het Liberal Arts Tussenjaar (LAT) van de Vrije Hogeschool bereidt voor op de toelatingseisen van de bachelor Crossover Creativity. Dit betekent dat studenten aan het einde van het LAT voldoen aan de toelatingseisen tot de bachelor BCC. LAT studenten die voldoen aan de instroomeisen kunnen daarom instromen zonder verdere toelatingsverplichtingen, daar zij volledig zijn toegerust om te participeren aan de opleiding. Wel behoort een intakegesprek tot de toelatingsprocedure.