Gestopt met je studie? Twijfels over je (loop)baan? Mag het roer om?
Je voelt dat je niet op deze weg verder wilt, maar hebt geen idee wat te doen? Het Heroriëntatietrimester biedt ruimte voor een pas op de plaats.

Met een programma vol inspirerende tools, trainingen en life coaching ben je er na drie maanden helemaal klaar voor: tijd om te gaan doen wat je eigenlijk altijd al wilde doen. Veel mensen hebben door dit programma met succes een nieuwe studie gevonden. In een tijd waarin je veel kanten op kan, ook qua studies, en waarin de prestatiedruk hoog is, vind je houvast in jezelf.

Het Heroriëntatietrimester start weer op 2 maart 2020.
Lees de ervaringen van Heroriëntatietrimester studenten die je voorgingen.
Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Studie gestopt, wat nu?

Wat wil jij nou echt met je toekomst? Welke plek in de wereld wil je innemen? Hoe kom je uit de twijfel, zodat je werkelijk ergens voor kunt gaan? Hier is tijd voor nodig. Maar zomaar wat reizen of werken gaat je waarschijnlijk niet helpen. Een stimulerende omgeving is belangrijk, met studenten die dezelfde vragen hebben als jij. Een plek om actief te werken aan jezelf, met een opbouwend, stimulerend programma. Welkom bij het Heroriëntatietrimester van de Vrije Hogeschool.

In een actief programma van drie maanden confronteert de Vrije Hogeschool je met je talenten, je verlangens, je intuïtie en jouw eigen manier van denken en doen. Wat is jouw eigen mening, je vermogen, je onvermogen, je interessegebied? En wat zegt dat over je toekomst?

Inclusief reis naar het buitenland

Ook al is het HOT kort, een reis naar het buitenland zit in het programma. Om echt te durven dromen, verder de diepte in te gaan en om de wereld in te treden vanuit een stimulerende omgeving, trekken we er een aantal dagen op uit. Vanuit het buitenland wordt het programma vanuit dezelfde spirit voortgezet.
Na drie maanden weet je beter wie je bent en waar je naartoe wil: je kent je levensfilosofie, weet wat je kan; wat je niet kan en wat je in welke volgorde wil gaan doen.

Brochure Heroriëntatietrimester
Klik hier om de brochure online te bekijken. Deze brochure thuis ontvangen? Laat je adresgegevens achter en we zorgen dat er eentje bezorgd wordt.

Meer weten?

Geprikkeld door wat je hier leest en ziet? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met HOT coach Sebastian Verstegen