Ontevreden met je werk? Studie gestopt? Wat nu?

Gestopt met je studie? Twijfels over je (loop)baan? Na je Bachelor onderzoeken welke Master het beste bij je past? Je voelt dat je niet op deze weg verder wilt, maar hebt geen idee wat te doen? Het Heroriëntatietrimester biedt je een pas op de plaats, veel inzicht in jezelf, houvast en een nieuwe koers! En ook nog een leuke, inspirerende tijd, in een kleine groep met mensen die net als jij investeren in hun toekomst.

Na dit fulltime programma van drie maanden, vol inspirerende tools, trainingen en life coaching, ben je er helemaal klaar voor: doen wat jij wil doen, wat je van jezelf moet doen en misschien wel wat je altijd al wel wilde doen. Vrijwel alle deelnemers maken door dit programma een sterke keuze, voor een nieuwe richting, studie en/of werk.

Het Heroriëntatietrimester is geen kortdurende boost, maar een diepgaand zelfonderzoek: je vindt intrinsieke motivatie en daarmee houvast in jezelf en doorzettingsvermogen. En dat is hard nodig, in een tijd waarin de prestatiedruk hoog is, waarin de mogelijkheden eindeloos zijn en de keuzes divers.

Het Heroriëntatietrimester start op 26 oktober 2020 en in maart 2021 (o.v.b.).
Lees de FAQ over de coronamaatregelen en het perspectief van de Vrije Hogeschool.

Thomas (alumnus):


In het HOT herinner je je hoe het is om weer ongelimiteerd te dromen over je toekomst.

Wat nu?

Wat wil je nou echt met je toekomst? Welke plek in de wereld wil je innemen? Hoe kom je uit de twijfel, zodat je werkelijk ergens voor kunt gaan? Hier is tijd voor nodig. Maar zomaar wat reizen of werken gaat je waarschijnlijk niet helpen. Een stimulerende omgeving is belangrijk, met anderen die dezelfde vragen hebben als jij. Een plek om actief te werken aan jezelf, met een opbouwend, stimulerend programma. Welkom bij het Heroriëntatietrimester van de Vrije Hogeschool.

In een actief programma van drie maanden confronteert de Vrije Hogeschool je met je talenten, je verlangens, je intuïtie en jouw eigen manier van denken en doen. Wat is jouw mening, je vermogen, je onvermogen, je interessegebied? En wat zegt dat over je toekomst?

Eindpresentatiefilm Asha (HOT voorjaar 2020)

Inclusief reis naar het buitenland

Ook al duurt het HOT kort, er zit een reis naar het buitenland in het programma. Om echt te durven dromen, verder de diepte in te gaan en om de wereld in te treden, vanuit een stimulerende omgeving, trekken we er een week op uit. Daarna wordt het programma vanuit dezelfde spirit voortgezet. Na drie maanden weet je beter wie je bent en waar je naartoe wil: je kent je levensfilosofie, weet wat je kan, wat je niet kan en wat je in welke volgorde wil gaan doen.

Brochure Heroriëntatietrimester

Klik hier om de brochure online te bekijken. Deze brochure thuis ontvangen? Laat je adresgegevens achter en we zorgen dat er eentje bezorgd wordt. 

Meer weten?

Geprikkeld door wat je hier leest en ziet? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met HOT coach Sebastian Verstegen.

Deel deze pagina: