In het Heroriëntatietrimester word je intensief individueel, op een motiverende manier gecoacht op je toekomst- en/of studiekeuze. Daarbij gebruiken we alle informatie die je over jezelf ontdekt tijdens de weekopdrachten, de doorlopende lijstjes die je maakt en je interessegebieden, die naar boven komen in de wekelijkse rubriek: jouw nieuws. Ook de module Biografiek brengt je in contact met wat je diep van binnen wilt; met de plek die jij in de wereld wilt innemen. Onze module Biografiek werd onlangs opgenomen in het boek ‘Biografisch leren en werken’.

Voor veel jongvolwassene van het Heroriëntatietrimester is studiekeuze een belangrijke stap, of het vinden van de juiste mindset daarvoor. Voor anderen gaat het om het kiezen voor (ander) werk, of een andere werkwijze. Wat bindt is dat je op een punt staat waarin nieuwe keuzes in werk en/of studie moeten worden gemaakt en oude patronen moeten worden doorbroken.

Aangezien de Vrije Hogeschool al bijna 50 jaar bestaat, hebben we meer dan 5000 alumni, met een warm hart voor wat wij doen. Je loopt met hen mee, zowel in hun beroepspraktijk als bij hun studies. Dat geeft je een veel betrouwbaarder beeld dan open dagen en meeloopdagen!

 • Neem vrijblijvend contact met ons als je vragen hebt!
 • Of maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
 • Wil je eerst even proeven van het trimester? Kom langs op een informatieavond. We zien er naar uit om je te ontmoeten. Kom langs op een informatieavond. We zien er naar uit om je te ontmoeten.
 • Meer weten?

  Deel deze pagina:

  Aankomende evenementen

  Heroriëntatietrimester
  21 juni 2023

  Informatieavond Heroriëntatietrimester | 21 juni 2023

  Herorientatietrimester
  31 oktober 2023

  Start | Heroriëntatietrimester | 31 oktober